Salsa Tartufata
Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, suoralta auringonvalolta ja lämmöltä suojattuna. Avatun pakkauksen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 5 päivän kuluessa.
Käyttöikä: 36 kuukautta
Tomattihiutaleet, jotka on kuivattu rumpukuivauksella, tarjoavat tiivistettyä tomaatin makua, jossa on hieno makeus. Ne ovat ihanteellisia kastikkeisiin, keittoihin ja pataruokiin, ja ne tarjoavat tuoreiden tomaattien olemuksen kuivatussa muodossa.
Toblerone on suosittu sveitsiläinen suklaamerkki, joka tunnetaan erottuvasta kolmiomaisesta muotoilustaan ja ainutlaatuisesta maustaan. Se luotiin ensimmäisen kerran vuonna 1908 Theodor Toblerin ja Emil Baumannin toimesta Bernissä, Sveitsissä.
Nimi "Toblerone" on yhdistelmä perustajan sukunimestä, Tobler, ja italiankielisestä sanasta "torrent", joka tarkoittaa nougatia. Suklaapatukka koostuu maitosuklaasta, jossa on hunajaa ja mantelien nougatia, tarjoten rikkaan ja ylellisen maun.
Ikoninen kolmiomainen muoto edustaa Matterhorn-vuorta Sveitsin Alpeilla, kunnioittaen sen sveitsiläistä perintöä. Toblerone on tullut rakastetuksi herkkuksi ympäri maailmaa, tarjoten ihastuttavan yhdistelmän sileää suklaata ja rapeaa nougatia.
Tasohiontamenetelmässä komponentit kiinnitetään pöydälle.
Pöytä liikkuu heiluriliikkeessä hiontapyörän alla, kunnes kaikki komponentit saavuttavat saman, vaaditun korkeuden. Komponentit ovat yleensä leikkuupisteitä sekä muotteja leikkaustyökaluja varten. Tasohiontaa käytetään kuitenkin myös valinnaisesti tilaustöissä, kun toleranssit sitä vaativat.
Teknologiset rajat:
Pintahiontakoneet profiililaitteilla
Työalueet jopa 1200 x 550 x 450 mm
20,00 x 10,00 x 3,00 x 3,00 mm - 100,00 x 50,00 x 6,00 x 6,00 mm,
DIN EN 10279 (DIN 1026),
Abnahmeprüfzeugnis nach DIN EN 10204 / 3.1,
AD 2000 - W2 / W10
4,00 - 6,00 m
Materiaalit:
1.4301/1.4307/TP304/TP304L
1.4571/ TP316Ti
1.4401/1.4404/TP316/TP316L
1.4541 / TP 321
1.4305 /TP303
Suora toimittaja suurten brändien tuotteille suurille jakeluille, Chutyptm tarjoaa Raffaelloa parhaaseen markkinahintaan. Tutustu kaikkiin viittauksiimme osoitteessa www.Chutyptm.com! Raffaellon tukkumyynnit ja PGC-tuonti.
Tarjoamme useita sinappimerkkejä, eri makutyypeillä, perinteisestä erittäin vahvaan, unohtamatta vanhanajan sinapinsiemeniä.
Purkkeja 170g:sta 210g:aan ja ämpäri 5Kg.
Saatavilla oleva määrä ja useimmille merkeille meillä on etiketit ranskaksi.
Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut ovat täydellinen yhdistelmä Espinalerin erinomaista klassista perunaa ja legendaarisen Espinaler-kastikkeen makua (erinomainen alkupaloihin). Espinaler-kastikkeen makuiset perunalastut on valmistettu hyvin kasvatetuista ja valituista perunoista, jotka kasvavat 1000 metrin korkeudessa Sorian alueella (Espanja); 100 % oliiviöljyä ja vähäinen suolapitoisuus.
Paino: 0,125 gr
Esittelemme teille Schweppes Citrus 500 ml:n virkistävän nautinnon – vastustamaton sekoitus luonnon pirteää hyvyyttä ja kuplivaa viehätystä. Täynnä eloisia sitrushedelmäaromeja tämä kupliva kokemus lupaa herättää aistisi ja viedä sinut virkistävään makoasiin.
Nauti mehukkaiden appelsiinien, pirteiden sitruunoiden ja herkullisten limettien houkuttelevasta tuoksusta, jotka kaikki ovat täydellisesti tasapainotettuja luomaan sitrushedelmien täydellisyyden sinfonia. Jokaisella kuplivalla kulauksella sinut ympäröi houkutteleva harmonia makeista ja mausteisista sävyistä, jotka saavat makunystyräsi tanssimaan ilosta.
Trüffeli on nimitys, joka annetaan useiden ascomycete-ectomykorrhiza-sienilajien syötävälle hedelmäkappaleelle, joka esiintyy enemmän tai vähemmän pallomaisena. Sieni voi tuottaa useita trüffeleitä. Jotkut lajit ovat vain vähän makuisia, kun taas toiset ovat erityisesti arvostettuja ja etsittyjä antiikin ajoista lähtien. Trüffelit, olivatpa ne kasvaneet spontaanisti tai peräisin maataloustuotannosta, ovat erittäin kysyttyjä gourmeiden keskuudessa. Musta trüffeli tai Périgordin trüffeli, latinaksi Tuber melanosporum, löytyy vain kalkkipitoisista maista 1-15 cm syvyydeltä niin sanottujen trüffelipuiden (tammet, pähkinäpensaat, lehmukset, pähkinäpensaat...) juurelta. Se kehittyy keväällä ja kasvaa miaoûtista alkaen kypsäksi useita kuukausia myöhemmin. Se kerätään (sanotaan "cavée") yleensä trüffelisian, sian tai kärpästen avulla.
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.